Hvordan handle krypto på MEXC

Hvordan handle krypto på MEXC
MEXC, en ledende kryptovalutautvekslingsplattform, gir et brukervennlig grensesnitt for handel med ulike digitale eiendeler. Denne omfattende guiden vil lede deg gjennom trinnene for å utføre handler på MEXC, og gi deg mulighet til å engasjere deg i den spennende verdenen av handel med kryptovaluta.


Hvordan handle spot på MEXC

Handle krypto på MEXC [web]

For nye brukere som gjør sitt første Bitcoin-kjøp, anbefales det å starte med å fullføre et innskudd, og deretter bruke spot trading-funksjonen for raskt å skaffe Bitcoin.

Du kan også velge Kjøp Crypto-tjenesten direkte for å kjøpe Bitcoin med fiat-valuta. Foreløpig er denne tjenesten bare tilgjengelig i enkelte land og regioner. Hvis du har tenkt å kjøpe Bitcoin direkte utenfor plattformen, vær oppmerksom på de høyere risikoene som er involvert på grunn av mangelen på garantier, og utfør nøye vurdering.

Trinn 1: Logg inn på MEXC-nettstedet , og klikk på [ Spot ] øverst til venstre - [ Spot ].
Hvordan handle krypto på MEXC
Trinn 2: I "Hoved"-sonen velger du ditt handelspar. For øyeblikket støtter MEXC vanlige handelspar inkludert BTC/USDT, BTC/USDC, BTC/TUSD og mer.
Hvordan handle krypto på MEXC
Trinn 3: Ta et kjøp med BTC/USDT-handelsparet som et eksempel. Du kan velge en av de tre følgende ordretypene: ① Limit ② Market ③ Stop-limit. Disse tre ordretypene har forskjellige egenskaper.

① Begrens pris kjøp

Angi din ideelle kjøpspris og kjøpsmengde, og klikk deretter på [Kjøp BTC]. Vær oppmerksom på at minimumsbestillingsbeløpet er 5 USDT. Hvis den angitte kjøpsprisen avviker vesentlig fra markedsprisen, kan det hende at bestillingen ikke fylles umiddelbart og vil vises i delen "Åpne bestillinger" nedenfor.
Hvordan handle krypto på MEXC
② Markedspris kjøp

Angi kjøpsvolumet eller utfylt beløp, og klikk deretter på [Kjøp BTC]. Systemet vil fylle bestillingen raskt til markedsprisen, og hjelpe deg med å kjøpe Bitcoin. Vær oppmerksom på at minimumsbestillingsbeløpet er 5 USDT.
Hvordan handle krypto på MEXC
③ Stoppgrense

Ved å bruke stoppgrenseordrer kan du forhåndsdefinere triggerpriser, kjøpsbeløp og kvanta. Når markedsprisen når triggerprisen, vil systemet automatisk utføre en limitordre til den angitte prisen.

La oss ta eksemplet med BTC/USDT, der gjeldende markedspris på BTC står på 27 250 USDT. Ved å bruke teknisk analyse, forventer du at et gjennombrudd til 28 000 USDT vil sette i gang en oppadgående trend. I dette scenariet kan du bruke en stoppgrenseordre med en utløserpris satt til 28 000 USDT og en kjøpspris satt til 28 100 USDT. Når Bitcoin-prisen når 28 000 USDT, vil systemet umiddelbart legge inn en grenseordre for kjøp til 28 100 USDT. Ordren kan utføres til grenseprisen på 28 100 USDT eller til en lavere pris. Det er viktig å merke seg at 28 100 USDT representerer en grensepris, og i tilfeller med raske markedssvingninger kan det hende at ordren ikke blir fylt.

Hvordan handle krypto på MEXC

Handle krypto på MEXC [app]

Trinn 1: Logg inn på MEXC-appen og trykk på [ Trade ].
Hvordan handle krypto på MEXC
Trinn 2: Velg ordretype og handelspar. Du kan velge en av de tre følgende ordretypene: ① Limit ② Market ③ Stop-limit. Disse tre ordretypene har forskjellige egenskaper.

① Begrens pris kjøp

Angi din ideelle kjøpspris og kjøpsmengde, og klikk deretter på [Kjøp BTC]. Vær oppmerksom på at minimumsbestillingsbeløpet er 5 USDT. Hvis den angitte kjøpsprisen avviker vesentlig fra markedsprisen, kan det hende at bestillingen ikke fylles umiddelbart og vil vises i delen "Åpne bestillinger" nedenfor.

② Markedspris kjøp

Angi kjøpsvolumet eller utfylt beløp, og klikk deretter på [Kjøp BTC]. Systemet vil fylle bestillingen raskt til markedsprisen, og hjelpe deg med å kjøpe Bitcoin. Vær oppmerksom på at minimumsbestillingsbeløpet er 5 USDT.

③ Stop-limit

Ved å bruke stop-limit-ordrer kan du forhåndsinnstille triggerpriser, kjøpsbeløp og kvanta. Når markedsprisen når triggerprisen, vil systemet legge inn en limitordre til den angitte prisen.

Ta BTC/USDT som eksempel og vurder scenariet der gjeldende markedspris på BTC er 27 250 USDT. Basert på teknisk analyse, forventer du at et prisgjennombrudd på 28 000 USDT vil sette i gang en oppadgående trend. Du kan bruke en stoppgrenseordre med en utløserpris satt til 28 000 USDT og en kjøpspris satt til 28 100 USDT. Når Bitcoin-prisen når 28 000 USDT, vil systemet umiddelbart legge inn en grenseordre for å kjøpe til 28 100 USDT. Bestillingen kan fylles til en pris av 28 100 USDT eller lavere. Vær oppmerksom på at 28 100 USDT er en grensepris, og hvis markedet svinger for raskt, kan det hende at bestillingen ikke blir fylt.
Hvordan handle krypto på MEXC
Trinn 3: Ta å plassere en markedsordre med BTC/USDT-handelsparet som eksempel. Trykk på [Kjøp BTC].
Hvordan handle krypto på MEXC

MEXC Trading funksjoner og fordeler

MEXC er en kryptovalutautvekslingsplattform som tilbyr en rekke handelsfunksjoner og fordeler for både nybegynnere og erfarne tradere. Her er noen av nøkkelfunksjonene og fordelene ved å bruke MEXC for handel med kryptovaluta:

  1. Global tilstedeværelse : MEXC opprettholder en verdensomspennende tilstedeværelse og betjener brukere fra ulike regioner, og gir tilgang til et mangfoldig og internasjonalt handelsfellesskap.
  2. Brukervennlig grensesnitt : Med sitt brukervennlige og intuitive handelsgrensesnitt er MEXC godt egnet for nybegynnere, og tilbyr enkle diagrammer, ordrealternativer og tekniske analyseverktøy for enkel forståelse.
  3. Bredt utvalg av kryptovalutaer : MEXC gir tilgang til et mangfoldig utvalg kryptovalutaer, inkludert populære alternativer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og BNB, samt et bredt utvalg av altcoins. Dette omfattende aktivautvalget lar tradere diversifisere porteføljene sine.

  4. Likviditet : MEXC har opparbeidet seg et rykte for sin likviditet, som garanterer at handelsmenn kan utføre ordrer med minimal glidning, en avgjørende fordel, spesielt for enkeltpersoner involvert i betydelige handler.

  5. Ulike handelspar : MEXC tilbyr et bredt spekter av handelspar, inkludert krypto-til-krypto og krypto-til-fiat-par. Denne variasjonen lar tradere utforske forskjellige handelsstrategier og dra nytte av markedsmuligheter.

  6. Avanserte ordrealternativer : Erfarne handelsmenn kan dra nytte av avanserte ordretyper, for eksempel limitordre, stop-limit-ordrer og etterfølgende stoppordrer. Disse verktøyene gjør det mulig for tradere å automatisere sine strategier og håndtere risiko effektivt.

  7. Marginhandel: MEXC gir marginhandelsmuligheter, noe som gjør det mulig for tradere å øke markedseksponeringen. Ikke desto mindre er det avgjørende å erkjenne at marginhandel innebærer forhøyet risiko og bør behandles med forsiktighet.

  8. Lave gebyrer : MEXC er anerkjent for sin kostnadseffektive avgiftsordning. Plattformen gir tradere spesielt lave handelsgebyrer, med ekstra rabatter tilgjengelig for brukere som har MEXC-utvekslingstoken (MX).

  9. Innsats og insentiver: MEXC tilbyr ofte brukere muligheten til å satse sine kryptovaluta-eiendeler eller engasjere seg i ulike belønningsinitiativer, slik at de kan generere passive inntekter eller motta bonuser avhengig av deres handelsengasjement.

  10. Utdanningsressurser : MEXC tilbyr et vell av utdanningsressurser, som omfatter artikler, opplæringsprogrammer og webinarer, designet for å hjelpe handelsmenn med å forbedre deres forståelse og forbedre deres handelsevner.

  11. Responsiv kundestøtte : MEXC tilbyr kundestøttetjenester for å hjelpe brukere med deres forespørsler og bekymringer. De har vanligvis et responsivt kundestøtteteam tilgjengelig gjennom flere kanaler.
  12. Sikkerhet : Sikkerhet er en toppprioritet for MEXC. Plattformen bruker industristandard sikkerhetstiltak, inkludert tofaktorautentisering (2FA), kjølelagring for digitale eiendeler og regelmessige sikkerhetsrevisjoner for å beskytte brukernes midler og data.

Konklusjon: MEXC er en anerkjent og brukervennlig plattform for handel

MEXC tilbyr en brukervennlig plattform med et bredt spekter av kryptovalutaer, konkurransedyktige avgifter, høy likviditet og avanserte handelsalternativer som marginhandel. I tillegg prioriterer plattformen sikkerhet, og beskytter dine eiendeler med industristandardtiltak.

Som nybegynner er det viktig å starte i det små, praktisere forsvarlig risikostyring, og aldri investere mer enn du har råd til å tape. Trading er en reise som krever kontinuerlig utdanning og erfaring. Husk at markeder kan være svært volatile, så utfør alltid grundige undersøkelser og søk råd om nødvendig.

Med dedikasjon og en forpliktelse til å lære, kan du navigere i den spennende verdenen av handel med kryptovaluta på MEXC og potensielt finne suksess i dette stadig utviklende markedet.

Thank you for rating.